Частната яхта Graceful на Владимир Путин беше засечена да отплава към

...
Частната яхта Graceful на Владимир Путин беше засечена да отплава към
Коментари Харесай

Под заплахата от санкции, Путин прибра суперяхтата си в руски води

Частната яхта Graceful на Владимир Путин беше засечена да отплава към Русия от корабостроителница в Хамбург - движението предизвика спекулации, че съветският държавен глава се пробва да избегне опцията първокласният кораб да бъде иззет, при положение, че против него се задействат наказания. Съединените щати неколкократно заплашиха Путин, че глобите са неизбежни, в случай че Русия продължава да струпва военни елементи на границата с Украйна.



„ Разработихме съответни пакети от наказания против съветския хайлайф и членовете на техните фамилии “, сподели прессекретарят на Белия дом Джен Псаки преди седмица във Вашингтон. „ Лицата, които идентифицирахме, принадлежат към вътрешния кръг на Кремъл или са близки до него и имат роля във взимането на държавни решения. " Британският външен министър Лиз Тръс също заплаши със наказания, като сподели: " Всяка компания, която е значима за Кремъл и режима в Русия, ще може да бъде обект (на санкции). Олигарсите на Путин и съветските компании, поддържащи съветската страна, няма да има къде да се скрият. Това целим да създадем тази седмица ", сподели Тръс, представена от " Свободна Европа "

Още в неделя вестник Kieler Nachrichten публикува фотография на 82-метровата яхта, акостираща до новата немската военноморска корвета Emden. Оттогава яхтата плава в Балтийско море. 

По неофициална информация Graceful в влезнала за поддръжка в корабостроителницата Blohm+Voss през септември. Твърди се, че тя е получила ново съоръжение, измит е корпусът ѝ и е изработен главен ремонт на моторите. Яхтата разполага с вътрешен басеин, който е размерите 15 м. на 3 м., има 5 пауби и в света на суперяхтите заема 71-во място. 

От Blohm+Voss са отказали коментар в името на дискретността към клиентите им. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР